Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Vernieuwde Kia Stonic vanaf volgende maand bij de dealer

De vernieuwde Kia Stonic staat komende maand in de showroom bij de Nederlandse dealers. We weten al veel, behalve de prijzen.

De vernieuwde Stonic krijgt een nieuwe EcoDynamics+ mild-hybrid aandrijflijn met ‘clutch-by-wire’ handgeschakelde versnellingsbak; de eerste Kia met deze nieuwe lijn. De compacte crossover heeft de nieuwe Smartstream 1.0 T-GDI benzinemotor, die gekoppeld is aan een 48V MHEV-ssyteem voor elektrische ondersteuning. Deze opzet zorgt voor een hoge trekkracht en de elektrische ondersteuning verlaagt tevens de emissies. Kortom, duurzaam mét prestaties waar kopers op rekenen.

Verbonden Stonic
Kia noemt ook het nieuwe infotainment systeem en het innovatieve ‘Phase II’ UVO Connect als onderscheidende features. Dit systeem biedt de bestuurder veel praktische informatie; waaronder bijvoorbeeld live verkeersinformatie en weersvoorspellingen. Het nieuwe ‘Online Navigation’ maakt gebruik van realtime data uit de cloud en historische verkeersdata om routes te bepalen.

Lichte restyling
Het ontwerp van de vernieuwde Stonic is grotendeels ongewijzigd gebleven. Wel heeft de compacte crossover van Kia nieuw ontworpen full-LED-koplampen gekregen. Verder zijn heeft de Stonic gerestylede 16-inch lichtmetalen wielen en zijn er twee nieuwe lakkleuren – Perennial Grey en Sporty Blue – beschikbaar.

Maak kennis
De prijzen en specificaties worden in aanloop naar de marktintroductie in september bekendgemaakt. Ook de Stonic komt standaard met de unieke garantie van 7 jaar of 150.000 km. Van Mossel Kia laat u graag kennismaken wanneer deze beschikbaar is. Zij zijn gevestigd aan de Oude Apeldoornseweg 40B in Apeldoorn. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/kia