Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Van Mossel biedt met de Stinger de snelste Kia ooit

Krachtig, elegant en dynamisch; de nieuwe Kia Stinger is een lust voor het oog. Bovendien is de wendbare sportsedan heel erg snel. Sterker nog, de Europese uitvoering van de Stinger is de krachtigste, meest dynamische en snelst accelererende Kia ooit.

Aan de buitenkant wordt de nieuwe Kia Stinger gekenmerkt door een steile voorruit en een lage daklijn die naadloos overloopt in de achterzijde. Het topmodel, de Stinger GT, beschikt over een 3,3-liter twinturbo V6 Lambda II-benzinemotor met 272 kW (370 pk) waarmee de auto in 4,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert en een topsnelheid van 270 km/u kan halen. Voor Europa heeft Kia ook een nieuwe 2,2 liter turbodiesel voor de Stinger ontwikkeld met 147 kW (200 pk). Dit is genoeg vermogen om in 8,5 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren en een topsnelheid van 225 km/u te bereiken. Het interieur van de high-performance Gran Turismo is stijlvol en sportief en past daarmee bij het exterieur. Uiteraard heeft Kia de luxueze Stinger voorzien van de nieuwste apparatuur, waaronder een gloednieuw multi-mediasysteem, waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om de smartphone draadloos op te laden. De Kia Stinger G-Line is onder andere voorzien van regensensor, Auto Light Control, glazen schuifdak, lederen stoelbekleding, verwarmbare stoelen en 18″ lichtmetalen velgen. De Kia Stinger GT beschikt over de volgende extra’s ten opzichte van de GT-Line: elektronisch instelbaar onderstel, 19″ lichtmetalen velgen, Aircell support in de wangen van de bestuurdersstoel, Brembo remschijven en -klauwen en een GT-embleem. Als één van de twaalf Stinger-dealers kunnen klanten voor de Stinger terecht bij Van Mossel.
In Zwolle staat de Kia Stinger bij Van Mossel in de showroom aan de Oude Meppelerweg 2b, terwijl de sportsedan ook te bestellen is bij de vestigingen van Van Mossel in Apeldoorn aan de Oude Apeldoornseweg 40a en Hengelo aan de Höltersweg 30.