Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Try and Buy Bonus op Hyundai

Hyundai heeft een hoge klanttevredenheid; wat voor de liefhebbers van het merk geen verrassing is. Maar wanneer u nog niet bekend bent met Hyundai, moet u zich wellicht laten overtuigen. Hyundai maakt dit nu extra verleidelijk met de Try and Buy bonus!

Nog tot en met 30 september ontvangt u een tijdelijke bonus tot maximaal 2.000 euro op aanschaf van geselecteerde modellen. Vanaf het moment dat u plaatsneemt achter het stuur van een Hyundai bent u verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie, mooi design en uitstekende prestaties.

Oplopende bonus
De bonus is afhankelijk van het gekozen model, maar deze begint al bij 1.000 euro. Zo staat de Hyundai i20 voor u klaar vanaf 15.995 euro. Een stijlvolle, volwassen auto die een verrassend grote binnenruimte biedt. Smaakvol afgewerkt en hij scoort goed op het gebied van rijcomfort en dynamiek.

Maatje meer
Voor wie iets meer mee wil nemen is de Hyundai i30 Wagon een model om zeker eens te bekijken. Hierop ontvangt u een bonus van 1.500 euro, die ook op de reguliere i30 van toepassing is. De Wagon is de perfecte gezinsauto; één van de ruimste modellen in zijn klasse met alle features voor een veilige en aangename reis. De Wagon is rijklaar vanaf 26.995 euro. Uiteraard pakt u ook mooie bonussen op de duurzame modellen van Hyundai; 1.250 euro. Hiermee staat de IONIQ hybrid rijklaar vanaf 26.745 euro en de KONA hybrid vanaf 26.995 euro.

Kom langs
Autobedrijf Herwers ontvangt u graag aan de Solingenstraat 3 in Deventer en Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/hyundai.