Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Toyota Yaris Cross leverbaar vanaf 24.295 euro

De Yaris Cross is de gloednieuwe compacte SUV van Toyota. Deze is te bestellen voor een prijs vanaf 24.295 euro. Vanwege de introductie van de nieuw Yaris Cross komt Toyota ook met een First Edition-uitvoering. De First Edition is extra compleet uitgerust en komt in een gelimiteerd aantal exemplaren op de markt voor een prijs vanaf 28.795 euro.

De ervaring die Toyota heeft met SUV’s, zoals ’s-werelds bestverkochte RAV4, is gebruikt bij de ontwikkeling bij de Yaris Cross. De voor een SUV kenmerkende krachtige uitstraling, de breedte, grote wielen, de hoge zit en daarmee ook het goede zicht op de omgeving ontbreken niet bij de Yaris Cross. Er is de keuze tussen een 1.5 VVT-i benzinemotor met 125 pk en 1,5-liter Hybrid-aandrijflijn met een 3-cilinder Atkinson-benzinemotor. Verder is het trekgewicht voor de Yaris Cross 1350 kg en voor de hybride uitvoering 750 kg.

Uitrusting
De Toyota Yaris Cross heeft elementen die het gebruik comfortabel maken. Denk aan airconditioning en centrale portiervergrendeling. Daarnaast biedt de ruime veiligheidsuitrusting met bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control, Pre-Collision System, Road Sign Assist en Lane Departure Alert veiligheid, maar werkt ook comfortverhogend. Het is te hopen dat u nooit bij een ongeval betrokken raakt, maar mocht dat wel zo zijn, dan bieden de airbags bescherming. De Yaris Cross is bovendien voorzien van een centrale airbag tussen de bestuurders- en bijrijdersstoel.

First Edition
Er komen een aantal uitvoeringen op de markt die allemaal de standaard uitrusting hebben. Daarnaast zijn de Executive, Adventure en Launch Edition ook uitgerust met bijvoorbeeld Rear Cross Traffic Alert en Blind Spot Monitor. Verder komt er de Toyota Yaris Cross First Edition met heel veel extra’s. Zo heeft de First Edition een nieuw 9-inch Toyota Smart Connect multimediasysteem met draadloos Apple CarPlay en Android Auto en realtime navigatie met verkeersmeldingen. Verder is aan het exterieur privacy glass, 17-inch geborstelde lichtmetalen velgen en LED-verlichting rondom toegevoegd. Ook mag genoten worden van het gemak van een Smart Entry met startknop en een achteruitrijcamera. De First Edition is een gelimiteerde uitvoering en de prijzen beginnen bij 28.795 euro.

In september dit jaar staat de Yaris Cross bij de Toyota-dealer. Vrijblijvend een reservering plaatsen is nu al mogelijk. Voor meer informatie bent u vanzelfsprekend van harte welkom bij Toyota Wagenmaker aan de Solingenstraat 1 in Deventer, Steenbokstraat 3 in Apeldoorn en Brinkhorst 7 in Zutphen.