Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Scherpe private lease op Citroën C5 Aircross Hybrid

Bestel direct de C5 Aircross SUV Hybrid en dan wordt deze ook nog eens gratis aan huis afgeleverd. Leasen is natuurlijk ook mogelijk en dat kan al vanaf 569 euro per maand, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. U rijdt dan in C5 Aircross SUV Hybrid 225 E-EAT8 Feel.

Het is de eerste plug-in hybride van Citroën is voorzien van een 180 pk sterke PureTech benzinemotor met een 80 kW sterke elektromotor. De elektromotor is geplaatst tussen de benzinemotor en de speciale E-EAT8-automaat. De beide motoren samen leveren een vermogen van 225 pk en een koppel van maximaal 320 Nm. Er kan 55 km volledig elektrisch afgelegd worden door de lithium-ion batterij van 13,2 kWh. Het gemiddelde verbruik van de C5 Aircross SUV Hybrid is 1 op 71,4 en dit lage verbruik zorgt eveneens voor een lage CO2-uitstoot van 32 g/km.

Uitmuntend comfort
Zoals verwacht mag worden van Citroën is de C5 Aircross SUV Hybrid uiterst comfortabel. Zo heeft het onderstel Progressive Hydraulic Cushions waardoor slecht wegdek nauwelijks waarneembaar is in de auto. Het zitcomfort wordt gegarandeerd door de Advanced Comfort Seats en ook de passagiers op de tweede rij hebben ruime stoelen die verstel-, verschuif- en neerklapbaar zijn. Comfort betekent in het geval van de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid ook stilte en deze wordt deels gecreëerd door de stille elektrische aandrijving, maar ook de speciale akoestische ruiten die ongewenste geluiden van buitenaf niet doorlaten. Uiteraard is de Aircross ook snel en flexibel op te laden.

Prijzen
De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid heeft een prijskaartje vanaf 43.750 euro voor de uitvoering Feel. Voor de Shine-uitvoering moet minimaal 46.950 euro worden neergeteld. Voor meer informatie over kopen of leasen gaat u natuurlijk naar uw dealer.