Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Renault Megane E-Tech Electric markeert een nieuw tijdperk

Sinds begin juli staat de nieuwe Renault Megane E-Tech electric bij de Nederlandse Renault-dealers in de showroom. Eerder dit jaar kon al even kennis worden gemaakt met de nieuwe Megane tijdens de ‘Preview Tour’, maar nu is het mogelijk om deze Renault uitgebreid te ontdekken en een proefrit te maken.

Volgens Renault markeert de nieuwe Renault Megane E-Tech electric het begin van een nieuw tijdperk. Het model opent het volgende hoofdstuk in de elektrificatieplannen en daarmee de Renaulution-strategie van het merk. De Megane E-Tech electric wordt, zoals de naam al doet vermoeden, volledig elektrisch aangedreven. De Renault Megane E-Tech electric heeft een vermogen van 220 pk, ofwel 160 kW, en met een volledig opgeladen accu is het mogelijk om tot 470 km (WLTP) af te leggen. Daardoor is de Megane E-Tech electric niet alleen te gebruiken voor woon-werkverkeer, maar ook een weekendje weg of een vakantie is binnen handbereik. De Megane E-Tech electric is zelfs in staat om een aanhanger te trekken.
Niet alleen voor de aandrijving heeft Renault gekozen voor duurzaamheid. Ook voor het interieur is door het gebruik van gerecyclede materialen gekozen voor duurzaamheid.
Voor de Renault Megane E-Tech electric heeft men de keuze uit een batterijpakket van 40 of 60 kWh, een vermogen van 130 of 220 pk en de uitvoeringen Equilibre, Techno, Iconic, Evolution ER en Evolution. De prijzen beginnen bij 37.590,- euro voor de EV40 Equilibre met een batterij van 40 kWh en een vermogen van 130 pk.