Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe Nissan X-Trail binnenkort in de Nederlandse showroom

Volgens Nissan staat de X-Trail al ruim 20 jaar synoniem voor avontuur voor het hele gezin. De vierde generatie van deze familie-SUV staat vanaf begin november in de showroom bij de dealers en is inmiddels te bestellen voor een bedrag vanaf 48.390,- euro.

Het hart van de nieuwe X-Trail is het e-POWER-systeem van Nissan dat onlangs werd geïntroduceerd in de Qashqai. Het levert responsieve prestaties doordat de wielen enkel worden aangedreven door een elektromotor. Hierdoor is de respons altijd direct, lineair en soepel. De geavanceerde turbobenzinemotor met variabele compressie draait stil mee op de achtergrond en voedt de accu.
De Nissan X-trail heeft e-4ORCE en daarmee kan met vertrouwen kilometers gemaakt worden onder alle omstandigheden. De vierwielaandrijving werkt met twee elektromotoren en dit systeem is door Nissan speciaal ontwikkeld voor de elektrische aandrijflijnen.
Nissan heeft voor de gloednieuwe X-trail gekozen voor comfort en gemak. Een voorbeeld daarvan is de derde rij stoelen. Deze zijn afzonderlijk van elkaar neer te klappen en verdwijnen in de vloer van de kofferbak wanneer ze niet nodig zijn.
De nieuwe Nissan X-Trail is verder uitgerust met een reeks intuïtieve technologieën. Een voorbeeld is Nissans optionele bestuurdersassistentiesysteem ProPILOT Assist met Navi-link, dat vermoeidheid en stress tijdens het rijden vermindert.