Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe Audi A3 Limousine in Nederland gearriveerd

Er zijn vier uitvoeringen van de nieuwe Audi A3 Limousine leverbaar: Pro Line, Business edition, S edition, en Edition one. De vanafprijzen zijn respectievelijk 34.380, 34.500, 38.260 en 39.000 euro.

De Audi A3 Limousine is momenteel als 30 TFSI en 30 TDI met handgeschakelde 6 versnellingsbak verkrijgbaar. Ook direct leverbaar zijn de uitvoeringen met 35 TFSI met zeventraps automatische S tronic-transmissie met cilinderuitschakeling (CoD) en 48V mild hybrid-technologie en 35 TDI met de S tronic-transmissie. Later zullen ook nog 30 TFSI met zeventraps automatische S tronic-transmissie en de S3 volgen.

Nog sportiever
De nieuwe A3 Limousine heeft wel de nodige veranderingen ondergaan ten opzichte van zijn voorganger. Deze nieuwe Audi heeft een coupé-achtige daklijn, die doorloopt tot in de spoiler die in de achterklep is geïntegreerd. Dit zorgt er mede voor dat de nieuwe Audi A3 Limousine nog sportiever oogt dan voorheen. De aanpassingen aan de A3 Limousine hebben ervoor gezorgd dat de ruimte in de auto ook groter is geworden.

Infotainmentsysteem
Naast de aanpassing van het uiterlijk van de auto, is ook in de auto het nodige veranderd. Zo heeft de A3 Limousine de nieuwste generatie infotainmentsysteem. Dat geeft dit model onder meer een Wifi-hotspot en een connected navigatiesysteem. Het navigatiesysteem denkt met u mee, want het systeem volgt de verkeerssituatie en de ontwikkeling daarvan en past daarop de route aan. De nieuwe A3 laat u ook profiteren van de car-to-X-diensten en dat kan helpen bij het vinden van bijvoorbeeld een vrije parkeerplaats. Ook kunt u mogelijk meeliften of een groene golf in de stad, waardoor u nog sneller uw bestemming kunt bereiken.

Alle mogelijkheden ontdekken? Kijk op www.audi.nl