Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Niet langer uitstellen, ga nu naar Wesselink voor de nieuwe Honda Jazz

De Honda Jazz staat nu bij de dealers in de showroom, ook bij Honda Wesselink! Bij Honda Wesselink kunt u niet één maar zelfs twee exemplaren bewonderen, want ook de Honda Jazz Crosstar staat in de showroom. Het hoeft zelfs niet bij bewonderen in de showroom te blijven, want de Jazz mag ook naar buiten voor een uitgebreide proefrit.

De Honda Jazz is een fantastische auto om te zien en heel praktisch in gebruik, maar op sommige punten is de Jazz wel heel bijzonder. Zo rijdt deze hybride heerlijk soepel en is misschien wel de fijnst rijdende auto in zijn klasse. Ook de airbag tussen de stoelen van de bestuurder en de bijrijder is een uniek item in deze klasse. En de stoelen die geheel opnieuw zijn ontworpen maken de Honda Jazz zeker speciaal. Voor iedereen met een actieve levensstijl heeft Honda ook de Crosstar toegevoegd aan de uitvoeringen. De Crosstar heeft meer SUV-achtige kenmerken en de robuuste uitstraling van het uiterlijk van de Crosstar wordt extra versterkt door het gewaagde grilleontwerp en zwarte bekleding.

Alleen als hybride
De Honda Jazz is alleen als hybride op de markt gebracht. Met een Jazz bent u dus verzekerd van een zuinige auto met een laag emissieniveau. Net als in de Formule 1 heeft Honda er bij de Jazz ook voor gezorgd dat er zo min mogelijk energie verloren gaat. Energie die vrijkomt, wordt daar waar mogelijk teruggewonnen en opgeslagen in de accu om vervolgens weer voor de elektrische aandrijving gebruikt te worden.

Comfortabel zitten
Bij het ontwerpen van de nieuwe Jazz is er gekeken naar de de zitplaatsen voor alle inzittenden. In de voorstoelen is het veerontwerp vervangen door een ondersteunende matstructuur. Verder is de zitting breder en dikker. De nieuwe structuur in de rugleuning zorgt ook voor meer steun bij lenden en heupen. Al met al de juiste ondersteuning en veel zachtheid. Ook aan het zitcomfort van de passagiers is gewerkt. Zo zijn de stoelscharnieren verplaatst, waardoor ook het comfort van de kussens naar een hoger niveau getild kon worden en de kussens zijn ook dikker geworden.

Ergonomie
Comfortabel rijden is niet alleen afhankelijk van de stoelen, maar ook de plaats en stand van alles wat je tijdens het rijden nodig hebt. Zo heeft het rempedaal een dieper plaatsing in de voetenruimte en is de hoek van het pedaal veranderd. Ook zijn er aanpassingen gedaan aan het stuur. De stuurhoek is rechter geworden en kan het stuur dichter bij de bestuurder worden geplaatst.

Binnenkort
Ook staat de volledig elektrisch Honda E binnenkort in de showroom van Honda Wesselink. Dat de Honda E volledig elektrisch is, betekent dat u gebruik kunt maken van een subsidieregeling van de overheid. Voor volledig elektrische auto’s met een minimale actieradius van 120 km en die nog niet eerder geregistreerd zijn, kan een subsidie van 4.000,- euro worden aangevraagd. Nog voordeliger elektrisch rijden!

Bezoek de showroom
Al het moois van Honda met eigen ogen zien? Ga naar Honda Wesselink aan de Solingenstraat 7 in Deventer, aan de Laan van de Dierenriem 35 in Apeldoorn en aan de Hoofdweg 20-22 in Emst.