Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Iedereen mag zien dat volledig elektrische wordt gereden!

De Opel Grandland X Hybrid laat aan iedereen zien wanneer de volledig elektrische rijmodus ingeschakeld is. Het is zichtbaar door blauw led-licht in de voorruit onder de binnenspiegel.

Voor andere weggebruikers is het misschien leuk om te zien dat er emissievrij wordt gereden, maar het is voor hen geen informatie die noodzakelijk is. Voor wetshandhavers is die informatie wel zinvol. Voor hen is direct zichtbaar of de Opel Grandland X Hybrid mag rijden in een gebied waar enkel elektrische voertuigen toegestaan zijn.

Hybride met e-Save
De Opel Grandland X Hybrid heeft zoals de naam al zegt een verbrandingsmotor, in dit geval een 1,6-liter turbobenzinemotor, en een elektromotor. Bijzonder is de e-Save mogelijkheid. Wanneer u weet dat u later volledig elektrisch wilt rijden in bijvoorbeeld de stad, dan kan de e-Save via het infotainmentsysteem worden ingeschakeld. Zo bent u ervan verzekerd dat de energie in de batterij bewaard blijft tot het moment u deze nodig heeft.

Prijzen
De Opel Grandland X Hybrid is leverbaar met voorwielaandrijving of met vierwielaandrijving. De Grandland X Hybrid met voorwielaandrijving heeft een vermogen van 225 pk. Verder is de elektrische actieradius vastgesteld op 57 km en deze uitvoering is leverbaar vanaf 42.899 euro. De Opel Grandland X Hybrid4 heeft, zoals de naam al doet vermoeden, vierwielaandrijving en een vermogen van 300 pk. De elektrische actieradius is met 50 km iets minder dan bij voorwielaandrijving. De Grandland X Hybrid4 heeft een vanafprijs van 49.499 euro.