Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Gratis upgrade naar een hybride Toyota

Twijfelt u tussen een Toyota met benzinemotor en een hybride en neigt u naar de benzine-uitvoering vanwege het prijsverschil? Dan heeft Toyota Wagenmaker een leuke actie om toch over te stappen. Met deze upgrade-actie betaalt u net zo veel voor de uitvoering met benzinemotor als voor de hybride-uitvoering.

Deze upgrade-actie geldt voor de Toyota Yaris Hybrid, Corolla Hybrid Hatchback, Corolla Hybrid Touring Sports, Corolla Hybrid Sedan, C-HR Hybrid, RAV4 Hybrid en Camry en loopt tot en met 30 juni 2021. De korting die u krijgt loopt op tot maximaal 2.500,- euro, de upgrade is dus geheel gratis als het prijsverschil tussen de benzine- en de hybride-uitvoering 2.500,- euro of minder bedraagt. Wanneer u sowieso al voor de hybride had gekozen, mag u overigens ook van deze actie gebruik maken. Bij Toyota Wagenmaker vertellen ze u er graag alles over.

Toyota Yaris
De Yaris is er in verschillende uitvoeringen met elk een ander uitrustingsniveau. Het begint bij de Comfort, gevolgd door de Active en daarna de Dynamic. Deze zijn allemaal leverbaar met een benzinemotor of met een hybride aandrijflijn. De vierde uitvoering is de Executive en deze is alleen als hybride leverbaar. De hybride Yaris is uitgevoerd met een traploze automaat. De Yaris Comfort is al uitgerust met Stop & Start-systeem, Pre Collision System met voetgangersdetectie en nachtfunctie, Automatic High Beam, Lane Trace Assist en Lane Trace Assist. U kunt tot 50 procent van de tijd elektrisch rijden en u hoeft niet op te laden middels een stekker. De Toyota Yaris een laag verbruik en dus ook een lage uitstoot.

Corolla
U heeft de keuze uit drie hybride Corolla’s: Hatchback, Touring Sports en Sedan. Of u nu gaat voor de sportief ogende Corolla of de elegante verschijning van de Sedan, u heeft natuurlijk ook weer de keuze uit verschillende uitrustingsniveaus. U krijgt in ieder geval een auto met Intelligent Full Range Adaptive Cruise control met speed limiter, Toyota Touch 2 multimediasysteem, stuurwiel met telefoon- en audiobediening, Lane Departure Alert en Apple CarPlay & Android Auto.

SUV
De upgrade-actie voor hybride rijden geldt ook voor twee SUV’s van Toyota, de C-HR en RAV4, ook al is de C-HR in Nederland alleen als hybride verkrijgbaar. De korting loopt op tot 2.500,- euro. De Toyota C-HR heeft scherpe lijnen en een heel herkenbaar silhouet. Met een vermogen van 184 pk en een gecombineerd verbruik van 4,9 liter per 100 kilometer een mooie en zuinige SUV. Wanneer u voor de RAV4 kiest, kiest u ook voor een stoere SUV waarmee u tot 50 procent van de tijd elektrisch kunt rijden. De RAV4 is er in de uitvoeringen Comfort, Active, Dynamic, Style, Executive, Black Edition, Bi-Tone en Business. Door uw keuze voor een bepaalde uitvoering bepaalt u eenvoudig het uitrustingsniveau van uw RAV4.

Camry
Ook voor de Toyota Camry geldt dat deze in Nederland alleen als hybride leverbaar is. Toch krijgt u tijdens de upgrade-actie waarmee Toyota hybride rijden voor iedereen bereikbaar wil maken een korting tot 1.800,- euro. De Camry is een elegante verschijning, maar onder het oppervlak gaat 2.5 liter High Power Hybrid met een vermogen van 218 pk schuil.

Bij Toyota Wagenmaker aan de Solingenstraat 1 in Deventer, Steenbokstraat 3 in Apeldoorn en Brinkhorst 7 in Zutphen bent u van harte welkom als u meer wilt weten over deze actie of kennis wilt maken met de modellen van Toyota. Wanneer u de Toyota’s van binnen en van buiten al helemaal kent, kijk dan eens bij de vacatures op de achterpagina. Toyota Wagenmaker is vanwege uitbreiding op zoek naar verkopers en monteurs.