Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Full service auto’s voor meeneemprijs bij Grouwstra


In de maand december kunnen klanten bij Grouwstra profiteren van een aantrekkelijke decemberactie. Wie in 2017 een full service auto aanschaft bij Grouwstra aan de Maagdenburgstraat of Revalstraat, betaalt slechts de meeneemprijs.

De actie van Grouwstra loopt tot en met het einde van het huidige kalenderjaar. Normaal gesproken ontvangen klanten voor de meeneemprijs drie maanden garantie op de motor en versnellingsbak. In de maand december krijgen zij echter voor de meeneemprijs het full service pakket met zes maanden BOVAG-garantie én een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van het type auto dat klanten aanschaffen, kan het voordeel zelfs oplopen tot meer dan € 1.000,-. De afgelopen 26 jaar is Grouwstra Auto’s uitgegroeid tot een universeel BOVAG autobedrijf dat volledig merkonafhankelijk opereert. Dat geldt ook voor Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto’s aan de Revalstraat. De werkplaatsen van beide Grouwstra-vestigingen zijn voorzien van moderne uitleesapparatuur en verder wordt er doorlopend geïnvesteerd in de scholing van monteurs. Als universeel autobedrijf zijn beide vestigingen van alle automarkten thuis. Naast een ruime keuze bij de aanschaf van een auto kunnen klanten aan de Maagdenburgstraat en Revalstraat terecht voor onderhoud, reparatie en APK-keuringen van alle automerken. Ook voor leasing is Grouwstra het juiste adres. Klanten die bij Grouwstra Auto’s of Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto’s een auto aanschaffen, krijgen bovendien levenslang gratis APK aangeboden.

Als allround bandenspecialist kunnen klanten bovendien worden geholpen met de opslag van hun zomer- of winterbanden en het uitlijnen van banden door middel van een volledig computergestuurd apparaat.