Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Duurzame, veilige, praktische en mooie Jazz is ook voordelig

Sinds juni vorig jaar staan de Jazz en Jazz Crosstar bij de Nederlandse dealers in de showroom. Ook bij Honda Wesselink! Nu mag u zonder afspraak weer naar deze prachtige modellen komen kijken!

U hoeft het niet te laten bij het bewonderen van de Jazz in de uitvoeringen Comfort, Elegance, Executive en Crosstar. Met de voordelige tarieven voor private lease, kunt u er ook onbezorgd in rijden. Zo least u de Honda Jazz Comfort vanaf 399,- euro per maand bij het aangaan van een contract van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Duurzaam
Door alleen de hybride uitvoering van de Jazz op de Nederlandse markt te brengen, geeft Honda een duidelijk signaal af: Honda gaat voor duurzaam. De Jazz is uitgerust met e:HEV Hybrid-technologie waarbij energie wordt teruggewonnen. Maar om brandstof te besparen, en daarmee ook de uitstoot te verlagen, is terugwinning niet het enige. De prestaties en zuinigheid worden continu gemonitord en er wordt automatisch geschakeld tussen tussen rijmodi: benzinemotor, elektrische aandrijving of een combinatie van beide.

Looks
Het exterieur van de Honda Jazz heeft een glad oppervlak en samen met onder andere de strakke neus maakt van de Jazz een oogstrelende verschijning. Het exterieur maakt ook dat de Jazz een lage luchtweerstand heeft, dus zuiniger in gebruik is en stiller is.

Praktisch
De Honda Jazz laat ook zien dat een voertuig niet alleen praktisch, maar ook mooi kan zijn. Zo kan bijna alles vervoerd worden door de Magic Seats en een koffer van 1314 liter. Ook de speciaal voor de Jazz ontwikkelde trekhaak maakt dat de Jazz praktisch in gebruik is. Met een maximale kogeldruk van 70 kg kunnen twee elektrische fietsen inclusief de accu mee naar de plaats van bestemming.

Veilig
De Honda Jazz heeft de maximale score van vijf sterren behaald bij de Euro NCAP veiligheidstest. Dat betekent dus dat het ook een hele veilige auto is. Zo zijn er tal van systemen waarmee ongelukken voorkomen kunnen worden. Denk daarbij aan Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Assist, de detectie van voetgangers en het zelfstandig remmen om een botsing te voorkomen. Daarnaast geven de panorama-voorruit, de schuin geplaatste zijruiten en de dunnere stijlen de bestuurder een groter zichtveld. Als een botsing toch niet voorkomen kan worden, dan worden de inzittenden beschermd door tien airbags, waaronder eentje tussen bestuurder en bijrijder.

Private Lease
Wilt u rijden in een auto met nog meer voordelen dan alleen een veilige, praktische, duurzame en prachtige Jazz? Dat kan met private lease van de Honda Jazz! Met de betaling van 399,- euro per maand (op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar) heeft u geen omkijken meer naar belastingen, verzekeringen, onderhoud, reparatie en bovendien kunt u 5 jaar lang rekenen op pechhulp.

Laat u door uw dealer, Honda Wesselink, informeren over de mogelijkheden en de voorwaarden. U vindt Honda Wesselink aan de Solingenstraat 7 in Deventer, Laan van de Dierenriem 35 in Apeldoorn of Hoofdweg 20-22 in Emst en op www.honda-wesselink.nl.