Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Doe nu de Toyota C-HR Energy Challenge


Feel the energy! De Toyota C-HR Hybrid. De 5 deurs cross-over die onderweg z’n eigen energie opwekt en tot 50% van de tijd elektrisch rijdt. Zónder stekker! Nu tijdelijk heel aantrekkelijk door een free upgrade naar C-HR Hybrid ter waarde van € 2.700,-. Ervaar de Toyota C-HR tijdens de Energy Challenge en maak kans op een Electrified S VanMoof e-bike ter waarde van € 2.998,-!

Doe nu de Energy Challenge en maak kans op een Electrified S VanMoof e-bike ter waarde van € 2.998,-! Rijdt u tijdens de Energy Challenge meer dan 50% van de tijd elektrisch? Dan maakt u bij Toyota nu kans op een schitterende designprijs: de revolutionaire VanMoof electrified S e-bike ter waarde van € 2.998,-. Deze fiets heeft een prachtig lichtgewicht aluminium frame en een actieradius van zestig tot honderdtwintig kilometer. Bovendien kunt u ‘m koppelen aan uw smartphone en is hij uitgerust met anti-diefstal tracking. Of u nu naar uw werk fietst of een toertje maakt, op deze fiets voelt men zich Superman… Hybride rijden biedt veel voordelen. Naast het stille rijden is de hybride-motor standaard uitgerust met een automaat en zorgt dit voor een lager verbruik én uitstoot. En u profiteert nu tijdelijk van een free upgrade naar Hybride ter waarde van € 2.700,-.
Daarmee rijdt u de gloednieuwe Toyota C-HR Hybrid al vanaf € 27.225,-! Nog meer luxe? Kies dan voor de C-HR Black Edition met 18″ matzwarte lichtmetalen velgen, lederen bekleding, JBL Premium audio en blind spot monitoring.
Voor meer informatie over de Energy Challenge bent u welkom bij Toyota-dealer Wagenmaker. U kunt de vestigingen van Wagenmaker vinden aan de Steenbokstraat 3 in Apeldoorn of aan de Solingenstraat 1 in Deventer.