Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Cupra Born volledig elektrisch

Met de Born heeft Cupra zijn eerste volledig elektrisch aangedreven auto aan de wereld gepresenteerd. Een sportief design, krachtige elektromotoren en maximaal rijplezier. Nederland is één van de weinige landen wereldwijd waar de Born dit jaar nog leverbaar wordt.

De Born is het eerste 100% elektrisch aangedreven model van het sportieve merk. De eerste uitvoering die op de markt komt is de Born One met een elektromotor met 150 kW/204 pk en een 58 kWh accupakket. Een combinatie die goed is voor een actieradius tot 420 km. De vier exclusieve Born One-versies zijn in beperkte oplage beschikbaar. De prijzen beginnen bij 37.990 euro voor de Cupra Born Business One. Verder zijn er de Born Adrenaline One, Born Performance One en Born Copper Edition One met prijzen vanaf respectievelijk 40.990,-, 43.990,- en 46.990,- euro.

Blikvanger
Zoals elke Cupra is ook de Born een echte eyecatcher. De voorzijde dankt zijn ‘shark nose look’ aan de sterk oplopende motorkap en scherp gelijnde, vlakke full LED-lichtunits. Ook accenten in koperkleur, zoals de omlijsting van de centrale luchtinlaat, de afwerking van de velgen en de logo’s, zijn typisch Cupra. Ook de full LED-achterlichtunits – die onderling verbonden zijn door een LED-strip over de volledige breedte van de achterzijde – zijn blikvangers.

Reserveren
De Cupra Born is sinds 23 juni online te reserveren. Reserveren brengt geen kosten of verplichtingen met zich mee, maar wel het voordeel om als eerste uitgenodigd te worden voor preview events en test drives. Ga voor meer informatie en specificaties naar www.cupraofficial.nl.