Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Column: “Carantaine”

Afgelopen week kregen we via verschillende kanalen te horen dat de coronamaatregelen ook onze werkzaamheden in de autobranche deels ging veranderen.

Het doel is om veilig door te werken ten tijde van deze coronacrisis met het oog op bescherming van de gezondheid van de werknemers, de ondernemers, klanten, leveranciers en alle overige betrokkenen ter voorkoming van de verspreiding van dit virus.

We zullen met z’n allen de discipline moeten opbrengen om de zorg te ontlasten. De mensen die werkzaam zijn in deze zorg lopen al maanden op de toppen van de tenen en wij moeten respect tonen en hun waarderen door samen te werken aan het terugdringen van het aantal besmettingen.

De vraag die wij de laatste dagen veel hoorde was “zijn jullie dicht?“. Nee, wij zijn niet dicht, maar onze showroom is gesloten. Onze werkplaats is gewoon open en de werkplaatsklanten kunnen gewoon gebruik maken van de balie en wachtruimte welke voldoen aan de gestelde eisen.

Wij hebben wel gekeken naar oplossingen en die zijn er ook. Deze zijn genomen in overleg met het ministerie, het RIVM, de Bovag en andere deskundigen.

Wij hadden al een online verkoopaanbod, maar verzorgen nu ook een proefrit aan huis in overleg. En ook de aankoop en aflevering van de auto verzorgen wij bij de koper aan huis. Op ons bedrijf mogen geen verkoopactiviteiten aan particulieren plaatsvinden.

Zaken en vragen waar u mogelijk tegen aanloopt, moeten we gewoon proberen op te lossen en dit alles in een goed overleg met respect voor een ieder zijn gezondheid. Samen zaken oplossen en samen respect hebben voor deze hele vervelende periode waar we met z’n allen uit moeten zien te komen. Mochten er vragen zijn neem dan gewoon contact op met ons of met uw eigen dealerbedrijf.

Tot slot wil ik u allen hele fijne kerstdagen toewensen en in een hele goede gezondheid. Voor alle mensen die nu op welke wijze met hun gezondheid worstelen hoop ik dat ze spoedig weer in een goede gezondheid zijn. Voor iedereen een heel gelukkig en gezond 2021 en laten we elkaar samen helpen.

Met vriendelijke groeten,
René Temmink